Eens iets meer dan een gewone zwarte panty?

Op zoek naar inspiratie om eens iets anders aan te doen dan die simpele zwarte, bruine of huidkleurige panty en er toch sexy uit te zien. Op de blog van Tolajo.be vindt je tal van ideeën om je benen in de spotlights te plaatsen zonder vulgair over te komen. Het is gewoon een kwestie van te weten wat bij welke gelegenheid past.

 

Kousen en jarretelle sets

In het aanbod van lingerie voor de benen zoals netpanty’s, kousen en jarretelle gordels vindt iedereen zeker zijn gading. Of je nu effen panty’s zoekt voor een meer formele gelegenheid, netpanty’s voor een avondje in de club of kousen voor bij een sexy verpleegster kostuum, bij Tolajo.be vindt je zeker je gading. Ben je niet zo thuis in het mooi combineren van sets, dan kan je kiezen voor een complete set met zowel de jarretelles, string, gordel en soms ook de beha. Bij Tolajo.be vindt je naast beenmode van de betere merken zoals Cottelli lingerie of Leg Avenue ook de basics  vanaf €6.95.

 

Tolajo.be

Inspiratieloos? Ze laten je niet aan je lot over, zo vind je tussen de meer dan 300 productbeoordelingen u feedback van die kous die je wenst, ongecensureerd en open. Of abonneer je ook op hun Facebook of Twitter account en blijf op de hoogte van nieuwe en interessante artikelen op hun blog. Iedere maand plaatsen ze vele tips en tricks online van wat wel en niet te dragen.

 

Schrijf je snel in op hun nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10%. Zo blijf je continue op de hoogte van de nieuwe artikelen of promoties.

Comments are closed.