Een zonwering uitgekozen

Ik vind het heerlijk om zomers buiten te zitten, ons huis word erg warm dus is er haast geen verschil tussen binnen en buiten. Wel trek ik toch vaak na een tijdje weer naar binnen omdat ik het niet lang volhoud in de volle zon. Wij hebben geen zonwering en hebben dus geen schaduw in de tuin. 

Ik ging op zoek naar iemand die terrasoverkappingen plaatst in Arnhem. Ik kwam terecht bij Buitink in Duiven, zij hebben een heel groot aanbod. Ik heb eventjes rond geneusd op de website maar kwam toch tot de conclusie dat ik zelf even wilde zien wat er allemaal te krijgen valt.

Kijken met een adviseur.

Ik kwam terecht in een mooie grote showroom, hier kon ik zelf alle keuzes en mogelijkheden bekijken. Ook werd ik goed geholpen door een adviseur die met mij alle mogelijkheden bekeek. Er was veel meer mogelijk dan dat ik zelf had verwacht. We keken naar zonweringen, hij vertelde dat op deze manier ook mijn huis koel bleef.

Ik heb samen met hem een mooie zonwering uitgekozen en die zijn ze komen plaatsen. Tijdens zonnige dagen heb ik er al veel profijt van gehad. Ik hoef mijn gordijnen niet meer dicht te doen maar ik kan genieten van mijn zonwering in Arnhem. Ik denk dat ook in de zomer dit een goede oplossing bied.

Comments are closed.