Een opleiding volgen naast een fulltime baan

Beginnen aan een fulltime baan is meestal het einde van uw schooltijd. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn – tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om een opleiding of studie te volgen naast het werk. Steeds meer mensen gaan dat doen, nu zij meer toekomstperspectief willen hebben.

Een opleiding volgen is tijdrovend, maar gelukkig zijn er in deze tijd voldoende alternatieven die minder veel tijd kosten en dezelfde resultaten kunnen opleveren. Zo zijn er cursussen maar ook volledige MBO en HBO opleidingen die op afstand kunnen worden gevolgd – haal de lesboeken in huis en je kunt van start.

Boekhouding

Binnen de financiële beroepen zijn opleidingen op afstand bijvoorbeeld erg populair. Door de vele mogelijkheden die er liggen om door te groeien binnen dit vakgebied, is het voor veel werkenden een kleine stap om een studie te gaan volgen die deze groei zou kunnen versnellen. Met de nodige opleidingen op het gebied van boekhouding en administratie is er in dit vakgebied voldoende te leren.

ICT

Ook de automatiseringssector is er een vol kansen. Nu ICT ee steeds grotere rol gaat spelen binnen ieder bedrijf, en de wereld draait op computers en netwerkverbindingen – zijn goede ICT’ers bijna overal welkom. Voor mensen in dit vakgebied dus ook verstandig om zich door middel van ICT studieboeken en opleidingen meer kennis op te doen, om zo te kunnen blijven groeien.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Comments are closed.