Een hypotheek in Rotterdam

Een hypotheek uitkiezen, één moeilijke beslissing die je moet maken. Je zit er voor een lange tijd aan vast. Wanneer je dan eenmaal een keuze hebt gemaakt, moet je maar hopen dat het de juiste is, want er is meestal geen weg meer terug. Er zijn veel verschillende soorten hypotheken wat de keuze alleen maar lastiger maakt. Gelukkig zijn er financieel adviseurs die u helpen de juiste keuze te maken en ervoor zorgen dat u in de toekomst nog steeds tevreden bent over de gemaakte keuze.

 

De bekendste hypotheken zijn de liniaire hypotheek en de annuÏteitenhypotheek. De lineaire hypotheek dankt zijn naam aan de geleidelijk teruglopende rente. Bij deze klassieke hypotheekvorm lost u over de gehele termijn een vast bedrag af. U betaalt in het begin relatief veel rente omdat u rente betaalt over het totale schuldbedrag. Naarmate u meer aflost wordt de rentedragende schuld lager zodat u aan het einde van de hypotheek nagenoeg geen rente meer betaald.

De annuïteitenhypotheek is net als de lineaire hypotheek een klassieke hypotheekvorm. Bij deze specifieke hypotheek wordt bij elke termijn een aflossingsbedrag gekozen, dit bedrag is bruto altijd gelijk en vormt een samenstelling van rente en aflossing. Aan het begin van de hypotheek betaalt u relatief veel rente, later betaalt u vooral de hoofdsom. Aan het einde is de gehele schuld afbetaald.

 

Er zijn nog veel meer soorten hypotheekvormen die misschien in uw ogen veel op elkaar lijken. Bij Advent Finance beschikken we over zeer ervaren adviseurs die voor iedere situatie de perfecte oplossing heeft. Voor Hypotheken Rotterdam hebben we genoeg mensen klaarstaan die u kunnen adviseren. Dus bent u op zoek naar een Hypotheek Rotterdam, twijfel niet langer en vraag een financieel adviseur aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.