Een data kwalitatief onderzoek uitvoeren

U kunt een kwalitatief onderzoek uitvoeren op diverse manieren, maar uiteindelijk heeft u één doel: u wilt bruikbare data krijgen. Op basis van deze data kunt u dan beslissingen nemen over de bedrijfsvoering van uw onderneming. Maar wat u wellicht nog niet in huis heeft, is software waarmee u data analyse voor kwalitatief onderzoek kunt toepassen. Dat is waarbij Black Brick u van dienst kan zijn. Wij ontwikkelen en leveren software op maat die u kunt gebruiken om data analyse los te laten op uw kwalitatief onderzoek.

De specialist in data analyse!

Met onze vorm van data analyse voor kwalitatief onderzoek is het mogelijk om razendsnel verbanden te ontdekken in miljoenen rijen met gegevens. Heeft u data in externe databronnen verzameld, dan is het mogelijk deze te koppelen met uw eigen data. Zo kunt u de resultaten extra betrouwbaar maken, indien gewenst. U kunt er uiteraard ook voor kiezen alleen uw eigen data te gebruiken, als dit voldoende is voor het bereiken van uw onderzoeksdoelstellingen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over kwalitatief onderzoek en data analyse, voel u dan niet bezwaard om contact op te nemen met de experts van Black Brick. U kunt binnen twee weken aan de slag met een werkend prototype, om van uw verzamelde data waardevolle data te maken. Laat u dus gerust vrijblijvend informeren, want het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor data analyse bij kwalitatief onderzoek.

Comments are closed.