Door een vakman uw vloer laten schuren

Sinds kort wonen hebben wij een nieuw huis gekocht, dit was een oud en lichterlijk vervallen huis. Wij zagen al snel dat onze parketvloer er heel versleten uit zag. Wij hadden een adviseur er na laten kijken en hij is tot de conclusie gekomen dat de beste oplossing was om onze vloer te laten schuren. Wij hebben wat gezocht op het internet en bij Maerssens Vloerenhuys uit gekomen. Maerssens Vloerenhuys bood heel veel voordelen en waren we eigenlijk al vrij snel verkocht en hebben we ze ingeschakeld. Wij hebben contact op genomen en werden meteen vriendelijk ontvangen.

Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys doet van alles wat te maken heeft met parketvloeren, laminaat, renovatie en traprenovatie. Ze leggen alle soorten parket en laminaat of renoveren het. Ook leggen en renoveren ze patroonvloeren. Schuren, behandelen, reinigen en onderhouden zij vloeren. Leveren alle soorten onderhoudsmiddelen en nemen schade op. Bij Maerssens Vloerenhuys staat kwaliteit helemaal bovenaan en werkt uitsluitend met de beste producten. Ook geeft Maerssens Vloerenhuys op al haar producten een C.B.W garantie.

Wilt u meer informatie over Maerssens Vloerenhuys en bijvoorbeeld over een eiken vloer schuren? Dan kunt u gerust een kijkje nemen op de website. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Comments are closed.