De sponsoren zitten warm bij ADO Den Haag

De residentieclub van ADO Den Haag heeft tijdens de wedstrijd van het jaar tegen Ajax de nieuwe RECARO business seats in gebruik genomen.

Er is een begin gemaakt met het monteren van 20 stoelen met de bedoeling om dit in de loop van de tijd uit te breiden naar een totaal van 150. Op verzoek van ADO Den Haag zijn de RECARO stadionstoelen uitgevoerd in groen kunstleder met gele strepen op het middenpand voor de stoel gelijkend aan het clubtenue. Het logo van de club staat op alle stoelen en voor de sponsor die de stoelen aanschaft wordt hun eigen bedrijfslogo speciaal op het middenpand gestikt. Om deze plaatsen ook in de koelere maanden van het jaar hun comfort te laten behouden zijn ze voorzien van stoelverwarming.
De RECARO stadionstoelen, evenals onze eigen klapbare business seat, kunnen zowel op de tribune als in de dug-out worden geplaatst. De uitstraling qua kleur en logo’s evenals de mogelijke opties zoals stoelverwarming kunnen geheel naar eigen wens ingevuld worden.
Wilt u zelf eens de mogelijkheden voor uw stadion, theater of auditorium bespreken Kijk dan voor meer informatie op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.