De kracht van stickers

De sticker is iets wat de meeste mensen dagelijks zien op  verschillende plekken. Op de straat, in de supermarkt maar ook binnen bedrijven komen stickers vaak voor. De sticker bestaat al tientallen jaren en blijft ondanks allerlei ontwikkelingen bestaan. Hoe komt dat? De sticker heeft voordelen die het tot een handig middel maken.

Stickers hebben als voordeel dat ze voor veel doelen bruikbaar zijn. Je ziet ze ook overal en dat heeft te maken met de diversiteit waarvoor ze inzetbaar zijn. Een aantal voorbeelden waarvoor stickers voor kunnen worden gebruikt zijn:

Raamstickers komen veel voor in winkels. Ze kunnen iets promoten maar ook informeren. Je kunt de sticker aan de binnenkant van de raam plakken zodat deze niet weggehaald kan worden.

Vloerstickers zijn een goede manier om de aandacht te trekken van mensen. Mensen kun je ergens op attenderen dat ze ergens niet mogen lopen of een bepaalde looprichting moeten volgen. Je kunt ook door middel van vloerstickers mensen je winkel intrekken. Door aandacht te trekken krijg je meer bezoekers in je winkel.

Magneetstickers zijn leuk om je koelkast mee op te vrolijken, maar zeker ook met het promoten van een merk. Het kan ook makkelijk ervoor zorgen dat de naamsbekendheid wordt vergroot van een merk. Door deze uit te delen.

Keuringstickers waar zie je ze niet? Mensen hechten steeds meer aan keurmerken. Daarbij kun je denken aan veiligheid van machines. Een keurmerk geeft aan of een machine aan bepaalde veiligheidsvoorschriften voldoet.
Machinestickers kunnen een waarschuwing aangeven. Vaak zijn industriële machines gevaarlijk en met een machinesticker kun je mensen die in de buurt komen er nogmaals op attenderen dat ze niet te dichtbij moeten komen.

Pictogramstickers kun je een symbool op een sticker laten zetten. Pictogrammen kunnen een boodschap makkelijk duidelijk maken.

Barcodestickers kunnen makkelijk zijn in een magazijn. Met een barcodesticker op de producten kun je makkelijk labelen. Tevens heb je de mogelijkheid om ook een qr code op een sticker te doen. Met deze code kun je verwijzen naar een website.

Stickers zijn snel en makkelijk te verspreiden en kunnen op grote schaal worden gemaakt. Dit geeft de mogelijkheid om ze snel te verspreiden. Stickers hebben mogelijkheden zoals eerder beschreven om voor verschillende doelen in te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.