Dagje weg met de bus

Er zijn verschillende bestemmingen waar je een leuk dagje uit met de bus kunt beleven. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar Amsterdam of een leuk dagje winkelen in Utrecht. In de meeste gevallen kun je eenvoudig met de bus naar deze bestemmingen reizen. Mocht je niet direct met de bus naar deze bestemming kunnen dan is het nog mogelijk om eerst met de trein of met de auto en vervolgens met de bus verder te reizen tot aan de bestemming. Dit is een veel gebruikte methode omdat het vrij eenvoudig is om na het reizen met de auto verder te reizen met de bus.

Combinatie dagje weg met de auto en bus
Indien je bijvoorbeeld met de auto wilt reizen naar Amsterdam kun je eenvoudig naar een parkeerterrein rijden. Als je nog ver weg bent van je bestemming dan is het verstandig om over te stappen op de bus en vervolgens hiermee verder te reizen naar je bestemming. Dit kan in Amsterdam zowel als met de bus als met de tram. Ben je al in het centrum dan kan het slim zijn om meteen met de tram te gaan in plaats van met de bus.

Combinatie dagje weg met de trein en bus
Behalve een dagje op pad met de auto en met de bus is het ook mogelijk om een dagje op pad te gaan met de trein en vervolgens met de bus. Met de trein kun je snel naar veel verschillende plaatsen reizen en met de bus kun je vervolgens het laatste stukje afleggen waar de trein soms net niet kan komen. Indien je ook met de bus niet op de gewenste bestemming kunt komen dan kan het slim zijn om dit lopend of met de taxi af te leggen. Tegenwoordig is het niet duur meer om met de taxi het laatste stuk af te leggen.

Comments are closed.