Dagje sauna Zutphen

Heeft u een drukke baan of een druk huishouden en bent u op zoek naar een leuk dagje uit om bij te tanken en lekker te genieten van rust, maar wilt u zich wel na afloop ontspannen en helemaal fris voelen? Denk dan eens na over een dagje sauna bij De Bronsbergen waar u volop kunt genieten van diverse sauna’s en andere faciliteiten. Zo kunt u lekker stoom afblazen in de sauna, rustig baantjes zwemmen in het zwembad of in de unieke zwemvijver en wanneer u klaar daarmee klaar bent, kunt u nagenieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of de sushibar. Daarbij kunt u genieten van een wijnarrangement, thee-arrangement of vitaal water-arrangement om uw vochtgehalte weer op peil te brengen. Dit maakt van De Bronsbergen de ideale dag uit om te kunnen ontspannen en lekker te genieten, kies daarom voor sauna Deventer bij de Bonsbergen.

Heerlijk ontspannen

Na een dagje sauna en gebruik te hebben gemaakt van de andere faciliteiten voelt u zich weer heerlijk ontspannen en bent u weer klaar voor uw dagelijkse gang van zaken.

Meer informatie verkrijgbaar

Voor meer informatie over de sauna Zutphen, de zwembaden of andere zaken van de Bonsbergen kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen wanneer u nog enige onduidelijkheden of vragen heeft.

Comments are closed.