CE keuring of CE markering

Bent u opzoek naar een CE keuring? Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf of product een bepaalde keuring is doorstaan waardoor het rechtsmatig goed gekeurd is om het te verkopen aan klanten.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik een bedrijf begonnen in de branche eten en drinken. Hier wil ik mijn eigen product gaan vestigen. Het is me gelukt om het product volledig uit te werken en mijn bedrijf via de kamer van koophandel in te schrijven. Dit is allemaal geaccepteerd en ik ben nu bezig met het opzetten van mijn product. Dit loopt allemaal voorspoedig. Het enige wat er nu nog ontbreekt is de CE markering op het product zelf..

Ik ben mijn product daarom steeds aan het aanpassen zodat ik door de CE keuring heen kom. Hiervoor moet ik aan een aantal eisen voldoen. Het duurde erg lang voor dat ik aan deze eisen voldeed. Dit koste mij ook veel geld om dit allemaal perfect te hebben.

Wilt u meer weten over een CE keuring of over hoe je een CE markering op je product krijgt? Kijk dan nu op de website voor verdere informatie over deze 2 diensten. Dit kan door middel van te klikken op één van de links die hierboven vermeld staan.

Comments are closed.