Bruiloft tips en ideeën

Een bruiloft organiseren is een leuke maar ook verantwoordelijke taak. Belangrijk als ceremoniemeester is dat je goed in overleg gaat met het bruidspaar. Wat willen ze absoluut niet en wat verwachten ze juist des te meer zijn belangrijke punten om een bruiloft tot een succes te maken.

Catering

Catering is een erg belangrijk onderdeel van de bruiloft. De gasten willen immers ook een beetje verwend worden. Het is raadzaam om extern een catering in te schakelen. Met deze partij kun je dan goede afspraken maken en heb je er verder geen omkijken meer naar. Erg fijn dus en zo blijft er meer tijd over om andere zaken te regelen.

Muziek inhuren

Sfeerbepalend is de muziek die tijdens het bruiloftsfeest wordt georganiseerd. Het is dan ook verstandig om een ervaren DJ te huren . Dit bespaart ten eerste een hoop geld i.v.m. een live band en daarnaast kunnen muziekwensen direct doorgegeven worden. Zo weet je zeker dat alle muzieksmaken aan bod komen en de gasten de dansvloer zullen betreden.
Natuurlijk heeft het bruidspaar ook een aantal verzoekjes. Deze staan bovenaan de lijst en dit kan zal de ceremoniemeester dan ook bespreken met de DJ. Het is verstandig om een bruiloft DJ te kiezen met jarenlange ervaring zodat het zeker is dat het feest een knallend begin krijgt!

Goede avondindeling

Wanneer het feest eenmaal lekker op gang is gekomen, dan wil je dit natuurlijk ook zo houden. Daarom is het belangrijk dat, wanneer er behoefte aan is, stukjes en speeches vooraan de avond worden gepland. Op deze manier kan de DJ van de drive in show ongestoord een feestje bouwen en hoeft de dansvloer niet weer leeg en kan iedereen heerlijk door feesten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.