Blouse op maat

Laatste tijd heb ik een probleem. Ik kom steeds meer en meer gewicht aan en mijn overhemden en shirts zitten niet meer goed. Erg slecht natuurlijk in deze gezonde tijden en ik ben ook van plan om er iets aan te doen uiteraard. Nu heb ik een enorme moeite met het vinden van een goede passende blouse. In elke winkel zijn de maten wel hetzelfde of zitten de blouses zo statisch. Of de blouse is te lang, te kort of te wijd. Nu heb ik een leuke site gevonden waar je een blouse op maat kan laten maken. Ziet er leuk en professioneel uit. Ik heb hier nog geen ervaring mee, maar ik denk dat het wel de moeite waard is om te proberen.

Ik ben van mening dat de kledingindustrie zich meer moet inleven van de omvang en maten van mensen. Er heerst onder de bevolking een enorme diversiteit van mensen en maten. Laatst zag ik een man van 2.2 meter. Ik vroeg me af waar hij zijn kleding haalt. De winkels zijn de laatste tijd teveel gefocust op het “brede” publiek en “normale” maten. Hierbij verliezen ze het zicht op mensen die niet in deze categorie vallen. Dit alles en alleen maar om geld te verdienen. Uiteindelijk denk ik dat men als modemerk er goed aan doet om een zo veel mogelijk individuele benadering te doen naar klanten. Zo vergroot je de klanttevredenheid en het merkbewust zijn! Dus bij deze mijn oproep aan alle grote kledingzaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.