Beklijvend boek hartpatiënt steunt Fonds voor cardiologie

Yanga.be, het nieuwe online POD-uitgeefplatform* stelde op 12 oktober hun eerste boek, genaamd “Tweede Leven”, voor aan pers en publiek. Hoofdauteur William is een kritieke hartpatiënt en staat op de wachtlijst voor een donorhart. Om die reden stelt hij zijn deel van de opbrengst ter beschikking van het Fonds voor cardiologie (UZ Gent).

William, de hoofdauteur, startte enkele jaren terug een blog als deel van zijn verwerkingsproces, een blog dat meer en meer lezers kreeg. De teksten die hij daarop publiceert zetten de lezer aan het denken en zo kwam de idee deze mooie boodschappen ook te publiceren in boekvorm.

Gezien zijn toestand wenst de hoofdauteur de orgaandonatie in de kijker te brengen.

Leer meer over het leven en na het leven met het boek Tweede Leven

Leer meer over het leven en na het leven met het boek Tweede Leven

Tweede Leven” is een boek over Williams leven en bijna-doodervaringen en bevat pakkende verhalen waarvan je kippenvel krijgt. O.a. vertelt Vlaams volksvertegenwoordiger Patricia De Waele over een ervaring die haar ervan overtuigde dat er wel degelijk iets meer is tussen hemel en aarde.

Eveneens vermeldenswaard zijn de spirituele oefeningen, het “nieuwe” Onze Vader (jawel) en niet te vergeten de talrijke en duidelijk uitgelegde tips voor een beter en rijker leven.

Info over het boek:

Verkoopprijs: € 20,00
Aantal pagina’s: 286
Uitvoering: paperback
Uitgegeven door: Yanga
ISBN: 9789461934031

Verkrijgbaar bij Yanga en bij de betere boekhandel

*POD-uitgeefplatform: Print-On-Demand uitgeven, je kan dus als auteur al vanaf 0 euro je boek uitgeven. Een kleine opleg voor een ISBN en je boek staat zelfs bij bol.com. Meer info op de website van Yanga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.