Babykleding voor jongens, wat is er allemaal te vinden?

Heeft u zelf een baby gekregen of heeft u een vriend(in) of kennis die zojuist is bevallen? Gefeliciteerd! Een van de eerste dingen die voor een baby gekocht moeten worden zijn kleertjes; voor een meisje is dat wat makkelijker dan voor een jongen, zo lijkt het. Babykleding voor jongens, wat is er allemaal te vinden?

Babykleding kopen voor een jongen is leuk! Ook voor jongens zijn er tegenwoordig enorm veel hippe merken die babykleding in de collectie hebben voor jongens, voor iedere baby is wel een leuk setje te vinden. Gaat u voor uw eigen baby shoppen of bent u op zoek naar een kraamkado? Dan willen we graag wat leuke suggesties meegeven zodat u de juiste babykleding kunt vinden.

Erg leuk voor jongens is bijvoorbeeld een joggingpak. Merken zoals Small Paul (label van Paul Frank) en Peaple hebben een aantal joggingpakken voor baby’s in de collectie opgenomen, speciaal voor jongens! Een joggingpak staat erg schattig en is tegelijkertijd ook nog functioneel; het zit lekker comfortabel door de ruime pasvorm en houdt uw baby goed warm.

Ook leuke babykleding voor jongens: een kruippakje! De pakjes zijn er speciaal voor jongens in vrolijke kleuren en met stoere prints. Voor iedere jongen is er wel een geschikt kruippakje te vinden. In een kruippakje kan iedere baby zich lekker vrij bewegen zonder dat u telkens de kleding goed moet doen; het pakje bestaat uit 1 kledingstuk en blijft daardoor goed zitten. Een kruippakje met een ‘smoking’ print of liever eentje met vrolijke strepen? Het kan allemaal! Perfect als kraamkado of leuk voor uw eigen baby.

Over LeukGekleed: Stoere jongens en hippe meisjes babykleding en kinderkleding bestellen tegen scherpe prijzen? Wij hebben een grote online collectie van de leukste merkkleding voor jongens en meisjes in onze webshop. De bijpassende accessoires maken het aanbod compleet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.