Agoda.com werkt samen met Profitroom

SINGAPORE (9 mei 2012) – Agoda.com heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met PROFITROOM, een toonaangevende technologieleverancier in Europa en Azië.


PROFITROOM biedt een selectie van producten en services die hotels in staat stelt om hun kamervoorraad goedkoper en eenvoudiger te beheren en de omzet te verhogen. PROFITROOM voorziet momenteel meer dan 1.000 hotels werelwijd van softwareoplossingen op het gebied van booking engines en channelmanagement en heeft lokale kantoren op diverse locaties in Europa en Azië.

Dankzij dit partnerschap kunnen hotels die gebruik maken van de channelmanager UPPER CRS PROFITROOM eenvoudig samenwerken met Agoda.com en bereiken zij een wereldwijd publiek van miljoenen mensen in 37 verschillende talen. Op hun beurt hebben de klanten van Agoda.com direct toegang tot een groter aanbod van hotels, gepresenteerd in hun eigen taal en met meer keuze aan kamertypes voor meer bestemmingen.

Hotelpartners die samenwerken met Agoda.com hebben ook de mogelijkheid het Yield Control System (YCS 3.0) te gebruiken om tarieven en hun kamervoorraad te beheren. Agoda.com YCS 3.0 is een op de klant toegesneden hulpmiddel voor voorraadbeheer waarmee hoteliers eenvoudig op maat gemaakte aanbiedingen kunnen realiseren voor het promoten van hotelboekingen in verschillende markten.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Voor meer informatie over PROFITROOM, bezoek www.profitroom.net. Voor het laatste nieuws en updates van Agoda.com, log in via www.facebook.com/agoda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.