Actieweken Little Dutch baby- en kinderkamerartikelen

Little Dutch baby- en kinderkamerartikelen

Little Dutch baby- en kinderkamerartikelen

Kleurrijke dessins en mooie materialen! Zo omschrijf je de kinderkamerartikelen van het succesvolle Nederlandse merk Little Dutch het best. Momenteel bieden wij een aantrekkelijke actie (t/m 13 juli a.s.), want als je voor minimaal € 50,00 aan Little Dutch producten koopt, ontvang je in je caddy 15% korting!

Sterren, stippen, stoere auto’s, romantische roosjes en andere dessins op lakentjes, dekentjes, slaapzakjes, badcapes, aankleedkussenhoezen enz……het assortiment is zeer compleet en je maakt er een prachtig baby- of kinderkamerinterieur mee. Bovendien heeft Little Dutch verrassende artikelen op de markt gebracht. Want daar waar je voedingskussen in het verleden op zolder verdween als je kindje wat groter werd, heeft dat met de poefhoes van Little Dutch nu plots een tweede leven gekregen. Bijzonder mooi en sfeervol op het kamertje van jouw kleintje én een hulpje bij het leren zitten. Ook een aantal lampen in de collectie van Little Dutch zijn zeer verrassend te noemen. Met het licht uit lijken deze op het eerste oog enkel een lamp met ruit. Echter zodra het licht aan gaat, verschijnen daar plots een vrolijke dierenstoet, lieve vogeltjes of stoere uilen.

Kortom Little Dutch besteed veel zorg aan het ontwerpen en ontwikkelen van baby- en kinderkameraccessoires en dit uit zich in de prachtige, kwalitatieve series voor zowel jongens als meisjes. Bovendien worden de artikelen maatschappelijk verantwoord en kinderarbeid vrij geproduceerd en daar waar nodig zijn ze getest bij TÜV Rheinland.

In onze e-boutique Junior’s Suite vind je een groot assortiment van Little Dutch en al deze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar! http://www.juniorssuite.com/accessoires.html/filter/manufacturer/littledutch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.