A Guide: Het opnemen van CSS in Corporate Web Design

Het internet marketing scenario verandert met elke dag die voorbijgaat, en wordt steeds enorm uitdagend met miljoenen websites vechten om die toppositie te verdienen in de zoekmachine resultaten pagina. En web design is nog maar het begin ervan.

Voorbij zijn de dagen dat het bouwen van een nieuwe website was makkelijker, met een eenvoudige HTML-structuur opgenomen om een aantrekkelijk ontwerp te realiseren. Noch de ontwerpers had enig idee van website optimalisatie, noch waren de marketeers zorgen over het verstrekken van een gebruiksvriendelijke interface. De duizelingwekkende deel van het is dat je niet die websites overal te vinden, nu. Met de zoekmachines steeds strenger over hoe ze indexeren webpagina’s, de websites hebben geen andere manier, anders dan veranderen met de tijd of omkomen weg. En de beste manier om te beginnen over het is met uw website ontwerp.

De nieuwe trend

Het opnemen van CSS of Cascading Style Sheets, in web design is de nieuwste trend in website optimalisatie. Naadloze integratie van CSS in het ontwerp van een website kan de marketeer om de controle van de lay-out van de webpagina in een eenvoudigere manier. Het belangrijkste is dat CSS-eigenschappen of-tags zijn eenvoudig te gebruiken en heeft een grote invloed op de stijl en het gevoel van uw website. Vandaag de dag worden ontwerpers het vervangen van de oudere technologieën met CSS, met doel het bereiken van verbeterde gebruikerservaring, betere website controle en gemakkelijke indexering door zoekmachines algoritme.

Hoe kan ik CSS Integratie met Web Design?

Om te beginnen met het proces, eerst houd kant CSS voor een moment en zich concentreren op de inhoud van de pagina. Verward, toch? Het is misschien verleidelijk om direct springen op het ontwerpen met CSS, maar tenzij je je bewust bent van wat er moet gaan in uw website, kan het een grote vergissing zijn. Dus, bepalen de inhoud van uw website, eerst. Terwijl je dit doet, de pagina bekijken, alsof u het schrijven van een HTML-pagina voor Internet Explorer 1.0. Zet de kop met H1, H2, H3 tags, de navigatie in uw lijst, en de inhoud in alinea’s. Dit kan uw website worden weergegeven saai en vervelend, maar als je zal het integreren met CSS, zult u de magie voelen.

Maak vervolgens een Master Style Sheet, waarmee u de standaard browser instelling die problemen kunnen veroorzaken in cross-browser ontwerp te wissen, en je moet misschien opnieuw te werken. Zodra de stijlen zijn gewist met Master Style Sheet, kan het ontwerp te beginnen vanaf dezelfde locatie voor alle browsers, waardoor u uitgebreide doek om je creativiteit te schilderen. Nu, zodra de basis HTML en de inhoud is ingesteld, uitstappen naar de eerste pagina en plaats de CSS-stijlen. Werken neer HTML documenten zoals een cascade kan de complicaties CSS die kunnen optreden in een later stadium.

Bij het schrijven van CSS, zorgen ervoor dat u complexe selectors te vermijden en te veranderen HTML alleen als, van essentieel belang. Voeg geen extra DIV-tags naar de website, en dit kan het proces aanzienlijk compliceren. Tot slot, een bibliotheek van stijlen binnen de web design, dat helpt bij het handhaven consistentie van de pagina. Met deze eenvoudige hulpmiddelen, kunt u een nieuwe website en ook het uit te breiden in een later stadium. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.