1DayCar.com, nu iedere dag een deal op nieuwe auto

P E R S B E R I C H T

Enschede, 30 november 2012

1DayCar.com, nu iedere dag een deal op nieuwe auto

ENSCHEDE – Op 25 mei 2011 ging met veel tamtam de eerste online verkoop van nieuwe auto’s op 1DayCar.com van start. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar, meer dan 100 verkochte nieuwe auto’s en 6 verkoopacties verder, het moment voor het team van 1DayCar.com om een nieuwe weg in te slaan.  Vanaf 1 december zal er namelijk iedere dag een nieuwe auto aanbieding te vinden zijn op de website.

Van zes aanbiedingen in 18 maanden naar iedere dag een nieuwe aanbieding lijkt een flinke stap. Dat het 1DayCar.com menens is blijkt wel uit de organisatie welke erachter zit. Dealerdirect is de initiatiefnemer en 1DayCar.com is niet het eerste concept dat ze in automotive land lanceren.

Aan het woord de heer Vincent Stevens, een van de oprichters van Dealerdirect: “Wij zijn constant bezig online oplossingen te vinden voor activiteiten welke zich op de scheidslijn van internet, automotive en sales bevinden. In 2006 zijn we gestart met de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl en inmiddels verkopen we online zo’n 30.000 tweedehands auto’s per jaar vanuit onze vestigingen in Nederland, België en de Verenigde Staten.”.

Hoog volume, kleine marges

Volgens de heer Stevens is de lange aanloop van 1DayCar.com te danken aan de complexiteit en kleine marges op de verkoop van nieuwe auto’s. Nogmaals de heer Stevens: “We hebben er best lang over gedaan om de juiste formule te vinden voor de online verkoop van nieuwe auto’s, maar we denken dat we bij een hoog volume genoegen kunnen nemen met een kleine marge. Hierdoor kunnen we de nieuwe auto’s in samenwerking met de officiële merkdealers scherp aanbieden. Hierdoor kunnen we de nieuwe auto’s in samenwerking met de officiële merkdealers scherp aanbieden. Bij ons betaal je niet voor het bezoek aan een showroom op A1 locatie, maar kies je voor het gemak van online bestellen vanuit je luie stoel. Door elke dag een nieuwe aanbieding te doen verwachten we dit volume te kunnen realiseren.”

7 dagen, 7 aanbiedingen

De zeven aanbiedingen voor de eerste zeven dagen van december zijn inmiddels bekend.

  • zaterdag 1 december Hyundai i10 met 20% korting
  • zondag 2 december Seat IbizaST met € 1.557 korting
  • maandag 3 december Mazda 2 met LPG aanbieding en bijna € 1.400 korting
  • dinsdag 4 december Mitsubishi Outlander met € 4.000 voordeel
  • woensdag 5 december Mitsubishi ASX met 13% korting
  • donderdag 6 december Fiat Punto met € 1.750 voordeel
  • vrijdag 7 december Renault Twingo met Airco, BlueTooth en 13% korting

 

Wekelijkse email nieuwsbrief

Wat opvalt is dat de lijst niet alleen bestaat uit merken waar al veel online mee gestunt wordt, maar dat bijvoorbeeld ook Seat te vinden is. Aan het woord 1DayCar.com projectmanager Etienne Kruit: “We hebben ons best gedaan een leuke mix aanbiedingen te verzamelen. Zo hebben we verderop in de maand december ook erg interessante aanbiedingen op Volkswagen, Mercedes en Dacia. Als mensen op de hoogte willen blijven van dit aanbod dan kunnen ze zich inschrijven op de wekelijkse email nieuwsbrief via https://www.1daycar.com/Aanmelden.

Comments are closed.