Een Spa bubbelbad voor bij u thuis

Voor duizenden bubbelbad jaren, man bubbelbad gebruikt warm water voor zijn therapeutische kwaliteiten. De hot tub goedgekeurd door veel culturen en beschavingen (Roman, Grieks, Turks, Japans, Noords, Egyptische, Indische…).

De spa is vandaag bekend om bubbelbad zijn vele voordelen. Met haar hydro massage sproeiers, de spa te verkrijgen van precieze en effectieve massage. De vereniging van de warmte en massage kalmeert zowel lichaam en geest, gezondheid en geest.

De spa is meer en meer gemeenschappelijk. Er zijn zeer goede redenen om een spa thuis hebben. Na een lange dag werken of bubbelbad na een afmattend training, wat kan er leuker dan ontspannen in een jacuzzi? De spa is ontworpen specifiek voor mensen moe en benadrukt door hun dagelijkse omgeving. De spa bubbelbad biedt haar gebruikers een dosis van welzijn en ontspanning. Als een bonus biedt de spa een alternatief voor mensen zonder tijd of geen mogelijkheid uit te oefenen.

Waarom de spa bubbelbad ontspant?

De spa is ontspannen, want het bubbelbad stimuleert de productie van endorfines door het lichaam. Ze lijken op de opiaten, zij zijn een natuurlijke kalmeermiddel (pijnstiller) en bieden een gevoel van welzijn. Dit is de reden waarom het heet endorfines “het hormoon van geluk.” Een Spa bubbelbad voor bij u thuis !

Comments are closed.