Automatische toegangspoorten herstellen | ROMASS Business 078/484996

Het hebben van een mooie toegangspoort levert een aantal voordelen op. Het zorgt ervoor dat een huis of bedrijven terrein een mooi aanzicht heeft en het zorgt ervoor dat de veiligheid wordt verhoogd. Het wordt voor inbrekers lastiger om een terrein op te komen waardoor de kans op een inbraak afneemt. Om van de bovenstaande voordelen te kunnen profiteren is het wel belangrijk dat een elektrische toegangspoort optimaal functioneert en geen mankementen vertoont. Heeft u een automatische toegangspoort die wel mankementen vertoont en wilt u dit graag opgelost hebben? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres voor een toegangspoort herstelling. Wat het probleem ook is met uw toegangspoort, onze ervaren techniekers zorgen ervoor dat de mankementen met de poort worden opgelost.

Waarom een toegangspoort herstellen?

Veel bedrijven zijn in het bezit van een toegangspoort om ervoor te zorgen dat het terrein na werktijd veilig afgesloten kan worden. Toegangspoorten zorgen er veelal voor dat de toegangswegen voor voertuigen zoals auto’s, bussen of vrachtwagens toegankelijk zijn. Het kan daarom ook voorkomen dat door een ongeluk zoals een botsing tussen de poort en een auto, de werking van de toegangspoort niet optimaal meer is. Dit kan leiden tot vervelende situaties, zoals het niet goed meer kunnen afsluiten van het terrein of het niet meer automatisch kunnen bedienen van de poort. Om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, adviseren wij om de ervaren techniekers van ROMASS Business in te schakelen.

ROMASS Business is een bedrijf die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het herstellen en onderhouden van elektrische toegangspoorten. De techniekers beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reparatieonderdelen. Hierdoor kunnen de meeste storingen en problemen direct op locatie opgelost worden. We hebben techniekers rondrijden in heel België, waardoor er altijd een specialist in de buurt is.

Verschillende problemen

Er zijn een aantal verschillende problemen die kunnen ontstaan met een automatische toegangspoort. Zo kan het zijn dat de poort niet meer goed sluit omdat de sensoren defect zijn. Veel toegangspoorten zijn in het bezit van sensoren die ervoor zorgen dat de poort niet sluit wanneer er een object of voertuig tussen staat. Dit is een beveiliging om grote schade en ongelukken te voorkomen. Een ander veel voorkomend probleem is dat de poort van de rails is afgelopen. Dit is natuurlijk erg vervelend, want hierdoor kan de poort niet goed meer dicht. Een defecte motor is ook een veel voorkomend probleem met de poort. Onze techniekers zijn zo getraind, dat ze de meeste problemen direct kunnen oplossen.

Wilt u meer weten over de hersteldienst van ROMASS Business. Neem dan een kijkje op www.business.romass.be. Hier vindt u alle informatie over het aanvragen van een herstelling.

 

Comments are closed.