Zelfvertrouwen opbouwen en vergroten met een life coach

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan mensen behoorlijk in de weg zitten en voorkomen dat mensen hun potentieel volledig benutten. Jammer, want met de juiste begeleiding kun je er veel aan doen. Veel mensen hebben in min of mindere mate last van hun zelfvertrouwen.

Mensen met voldoende zelfvertrouwen zijn over het algemeen veel gelukkiger dan mensen met weinig zelfvertrouwen. Naast de emotionele en sociale kant heeft weinig zelfvertrouwen ook een economische kant. Over het algemeen verdienen mensen met weinig zelfvertrouwen minder dan degene met veel zelfvertrouwen.

Mensen met weinig zelfvertrouwen vermijden soms moeilijke situaties of gaan deze uit de weg. Het lijkt veilig, maar onder je niveau te functioneren haal je er niet uit wat in je zit. Groei zit nu eenmaal buiten je zogenaamde comfort zone.

Een gebrek een zelfvertrouwen zit vaak diep van binnen en kan hardnekkig zijn om op te lossen. Vaak spelen diverse overlevingsstrategieën en patronen uit het verleden een rol omdat ze diepgeworteld zitten in ons onderbewustzijn, maar met bepaalde technieken kan dit toch verholpen worden.

Zelfvertrouwen is een thema dat regelmatig terugkomt op de website en in de coachpraktijk van life coach Patrick Schriel. Of het nu gaat om te weinig of een te veel aan zelfvertrouwen, het komt allemaal voor.

De coachpraktijk is gevestigd in Capelle aan den IJssel, in de regio Rotterdam, en is daarom ook goed bereikbaar met zowel de auto en openbaar vervoer (metrostation De Terp is 5 minuten lopen). Voor zakelijke cliënten maakt de life coach gebruik van een representatieve ruimte in Rotterdam centrum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.