Zelf klussen of een timmerbedrijf inschakelen?

Wanneer u voor de uitdaging staat om een aanbouw, uitbouw of verbouwing te doen dan kunt u ervoor kiezen om zelf alles eigenhandig uit te voeren of u kunt een ervaren timmerman inschakelen bij u uit de regio.

Bespaar niet op kwaliteit

Wanneer bovenstaande het geval is moet u goed onthouden dat goedkoop vaak duurkoop is. Bent u niet in het bezit van een vakkundige opleiding of heeft u niet de benodigde ervaring dan is het raadzaam om een timmerbedrijf in te schakelen. Zo haalt u met zekerheid kwaliteit en ervaring in huis en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Breed inzetbaar

Een timmerbedrijf kan u daarnaast ontlasten van veel kluswerk. Van het plaatsen van een dakkapel, deur, kozijn en zelfs het leggen van houten vloeren. Daarnaast is het zeer handig dat u alle werkzaamheden kunt afnemen bij één timmerbedrijf. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt en kunt u desgewenst nog een extra klusje laten uitvoeren door de ervaren timmerman.

Hoe vind u een goed timmerbedrijf?

In Nederland zijn veel klus- en timmerbedrijven ingeschreven bij de KvK. Echter gaan er ieder jaar ook veel failliet omdat ze hun afspraken niet nakomen en daardoor het hoofd niet boven water houden. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een erkend timmerbedrijf raden wij aan eens vrijblijvend een offerte aan te vragen via www.timmerbedrijf-expres.nl. Deze landelijk organisatie is aangesloten bij het Kluskeur keurmerk. Met andere woorden. Alle aangesloten timmerbedrijven worden bij ons gekeurd door een onafhankelijke partij. Zo bent u verzekerd van kwaliteit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.