Zeefdruk stickers

Zeefdruk stickers zijn stickers geproduceerd door een specifieke druktechniek. Het resultaat van deze druktechniek is fraai en duurzaam. Het grote voordeel van zeefdruk is dat het toepasbaar is op ieder materiaal. Doordat de inkt vrij dik wordt aangebracht is het resultaat van uw sticker kleurecht en dekkend. Andere voordelen van zeefdrukstickers is dat ze weerbestendig zijn. Mocht u de stickers dus voor buiten willen gebruiken kan dat. Tevens zijn het duurzame stickers en is de sticker relatief krasbestendig.

Mogelijkheden

Mogelijkheden voor de basis van de zeefdrukstickers zijn wit, transparant of chroomkleur. De zeefdrukstickers zijn voornamelijk geschikt voor niet te gedetailleerde ontwerpen in grote oplages. De zeefdruk stickers worden voornamelijk toegepast als promotiemateriaal, visitekaartjes op een geleverd product, decoratie en als keuringssticker.

Materialen

De materialen waarop zeefdruk toegepast kan worden zijn vrijwel alle vlakke materialen van elke dikte. De grote van uw sticker kunt u naar wens aanpassen tot een bepaald maximum.

Andere druktechnieken

De zeefdruk druktechniek is uiteraard niet de enige mogelijkheid. Stickers kunnen ook gedrukt worden door middel van de offset druktechniek of de inktjet druktechniek. De offset stickers hebben als grote voordeel dat ze altijd voorzien zijn van een UV lak, dit om de kleurechtheid en uitstraling te optimaliseren. Stickers drukken met behulp van de offset druktechniek kunnen zeer gedetailleerd gedrukt worden. Uitermate geschikt wanneer u een zeer precies ontwerp hebt dat u wilt laten bedrukken. Tevens zijn afwijkende maten mogelijk hierbij. De voordelen van inktjet druktechniek is dat de er een zeer hoge resolutie haalbaar is. Tevens zijn de stickers gedrukt met de inktjet druktechniek UV bestendig. De inktjet-stickers worden bedrukt op een witte of transparante achtergrond.
Wanneer u op zoek bent naar stickers geproduceerd door middel van de zeefdruktechniek kunt u onder anderen terecht bij www.sticker.nl. Hier kunt u ook terecht wanneer u toch liever kiest voor één van de andere druktechnieken, te weten offset- of inktjet druktechniek.

Comments are closed.