Wonen doe je met HK Living

Bent u op zoek naar leuke meubels en accessoires voor uw woning? Of misschien wilt u wel leuke woonaccessoires cadeau doen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Wonen met LEF! Hier hebben ze veel producten van HK Living. Naast HK Living verkopen ze ook woonaccessoires en meubels van andere merken. Geef uw woning stijl en bekijk de mogelijkheden voor uw interieur.

HK Living

HK Living is een Nederlands merk, opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Het assortiment bestaat uit een prachtige selectie van eigentijdse en originele woonaccessoires, lampen en meubelen. De producten zijn stoer met een wereldse uitstraling. De industrielampen van HK Living zijn heel populair, deze moet u echt eens bekijken. Ook de kussens en vloerkleden zijn het bekijken waard. Ze bieden mooi, stoere en kleurrijke producten die onderscheidend en eigentijds zijn.

Contact

Bent u nieuwsgierig naar het assortiment van HK Living of andere merken? Neem dan een kijkje in de webshop en laat je verassen. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u deze stellen via de mail of telefoon. Op de site vindt u de contactgegevens en verdere informatie. Ook kunt u voor vragen terecht via de chat service op de website, dat is nog eens handig!

Comments are closed.