WITTE T-SHIRTS ZOEKEN – IK BEN BEKEERD

Het was van de week weer fris – en iedereen draag weet een jas of een sjaaltje. En daarom wordt het ook weer tijd voor een WIT T-shirt (voor onder je kleding) … Tijd om Witte T-shirts te kopen (of te zoeken).

WIT T-shirts als sexsymbool

De zoektocht naar het beste witte T-shirt kan lang duren. Ik verlang weer naar de tijd dat van weleer dat een WIT T-SHIRT een echt sexsymbool was. Tegenwoordig heb je juist een onzichtbaar wit shirtje nodig – omdat je net als de echt BN-ers nog wat borstharen wilt laten zien. Of dan tenminste niet dat WITTE randje onder je overhemd wilt hebben.

Oja! En het T-shirt moet niet lubberen. Liefst zit het een beetje strak om je lichaam.

Ik dacht even het perfecte shirt gevonden te hebben – van merk X. De winkels hangen er vol mee – maar ik begrijp ook nu waarom. Je moet continue weer nieuwe kopen. Toegeven: het lubbert niet.

Het kan beter – Witte T-shirts

Maar een paar maanden later is me duidelijk geworden dat het veel beter kan. Witte T-shirts voor onder je overhemd. Net wat langer. Extra kwaliteit katoen. Niet lubberen. Mijn nieuwe perfect witte T-shirt. Dat moet toch kunnen?

Ik heb alle blogs doorgelezen

In het vervolg van mijn zoektocht heb ik vele blogs afgestruind en gelezen. Je ziet tegenwoordig allerlei merken. De een bedenkt allerlei lengtematen (waar ik niets van snap), maar erger nog – dit lost helemaal geen probleem op. De beste geheime tips zijn soms het meeste waard,

Ik ben om! De beste WITTE T-SHIRTS

En toen zag ik een advertentie van ShirtsofCotton Witte T-shirts. Ik moet zeggen: Duidelijk. Witte T-shirts. En na wat doorlezen blijkt het een Europees merk dat ten doel stelt om net de betere katoensoorten te vinden. En witte T-shirts te maken die net een beetje langer zijn en lekker om je lichaam zitten. Klinkt perfect!

Ze zijn er in wit, zwart, en (bijna onzichtbare) grijze varianten  zodat je de contouren van het T-shirt niet onder een wit overhemd ziet.

Ik ben om. ShirtsofCotton Witte T-shirts.

WITTE T-shirts

WITTE T-shirts

 

 

Comments are closed.