Wellness center in Zutphen

Een wellness center is vaak een plaats waar mensen heen gaan als zij volledig willen ontspannen en zich willen onttrekken aan de drukte van alledag. Een plaats waar zij echt bij kunnen komen en even helemaal ‘weg’ zijn. Een plaats waar je ook nog eens lekker verwend kan worden, om je nog meer te kunnen ontspannen. Wellness in Nederland is daardoor heel leuk en ontspannen, waar je de rust over je heen kunt laten komen.

De Bronsbergen

De Bronsbergen, gelegen in het Gelderse Zutphen, is zo’n center waar je je volledig kunt onderdompelen in rust en je kunt laten behandelen door ervaren professionals die alles in het werk stellen om jou te laten genieten van je bezoekje. De Bronsbergen biedt je allerlei mogelijkheden in de faciliteiten volledig tot rust te kunnen komen. Zo zijn de Sauna & Thermen faciliteiten uitgerust met een authentieke Japanse theetuin; het BeautyCentrum met biedt gelaats- en lichaamsbehandelingen zoals vitaliserende algenpakkingen en therapeutische massages zoals shiatsu of ayurvedische massages; het HealthCentrum met kennis op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch gebied en het AeroFitt SportCentrum met niet alleen trendy Les Mills lesvormen en moderne fitnessapparatuur, maar ook yoga, qigong, taichi en body&mindlessen.

Voor meer informatie

Meer informatie over De Bronsbergen en de mogelijkheden tot ontspannen is te vinden op de website, waar je ook online kunt reserveren. Doe dat vandaag nog, zodat je binnenkort écht tot rust kunt komen!

Comments are closed.