Weerstand verhogen

Uw weerstand verhogen, op een gezonde en goede manier?Is dit wel mogelijk? Wij hebben voor u enkele manieren onderzocht en zullen deze kort beschrijven.

–          Een eerste manier is voldoende water drinken, probeer toch om elke dag 2 liter water te drinken.

–          Een tweede manier is voldoende groenten en fruit te eten.

–          Vezels zijn goed voor je darmflore, eet dan ook voldoende vezelrijk voedsel zoals brood, noten en peulvruchten.

–          Calcium, zink en ijzer zorgen eveneens voor een betere weerstand.

Nu is er ook een nieuw soort koffie, thee en chocolademelk op de markt dat een concentraat van de paddenstoel Ganoderma Lucidum ofwel ook “De koning der kruiden” genaamd.

Deze paddenstoel bevat enorm veel elementen die onder andere uw weerstand verhogen.

Ganoderma Lucidum, meer bekend in Aziatische landen als Reishi of Lingzhi. Ganoderma Lucidum is een paddestoel die in de Aziatische natuur groeit als een parasiet op de stam en op takken van loofbomen. Ganoderma Lucidum staat in in de traditionele chinese geneeskunde (TCM) boven aan de lijst van de meest geneeskrachtige kruiden op onze aarde en werd al meer dan 4000 jaar geleden gebruikt door de Keizers en royalties van het oude China.

Deze paddenstoel is uiterst zeldzaam in de natuur, slechts op twee of drie van de tienduizend bomen groeit deze Ganoderma Lucidum. Na lange tijd van onderzoek is men er recentelijk in geslaagd om de Ganoderma Lucidum te kweken als gecultiveerde plant, dit heeft er voor gezorgd dat meer mensen in de wereld gebruik kunnen maken van de positieve werking van dit wonderbaarlijke kruid. Niet voor niets dat het bij de chinezen bekend staat als “The King of Herbs” het chinese woord Lingzhi staat vrij vertaald voor “Kruid van sprirituele potentie” verder wordt het ook omschreven als de paddestoel van de onsterfelijkheid en eeuwige jeugd.

Na talloze wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat de Ganoderma Lucidum

  • Dagelijks gebruikt kan worden zonder negeatieve bij effecten
  • Bij regelmatig gebruik het lichaam weer in een natuurlijke balans brengt, waardoor organen ook weer normaal kunnen functioneren.
  • Het imuunsysteem bevordert in zijn werking.
  • Zorgt voor meer energie en uithoudings vermogen.
  • Helpt bij slapeloosheid, de kwaliteit van slaap wordt verbetert.
  • De hersencapaciteit bevordert.

Organo gold verwerkt concentraat van deze paddestoel in hun koffie, thee en chocolademelk.

Voor meer informatie: surf naar http://weerstand_verhogen.blinkweb.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.