Waterbed vragen

Wat is een vrije stroom matras?
Een vrije stroom matras of free float matras is een matras die water bevat, maar geen schotten of inserts.

Wat is een waveless matras?
Een waveless matras is een soort matras die vezels bevat waarbij je controle hebt over de .
golfbaarheid van het waterbed.

Wat is een matras tegen een dubbele matras?
Een matras is een matras alleen in het frame holte. Een dubbele matras zijn twee afzonderlijke matrassen in het frame holte dat elke partner hun “eigen” comfort niveau biedt.

Wat is een Temperature Control System?
Een Temperature Control System is een apparaat dat de temperatuur van een hardside waterbed of een soft-side waterbed controleert. De temperatuur systeem omvat een vinyl of rubber verwarmingselement dat gaat onder de waterbedmatras en veiligheid voering en een besturingseenheid die de gerechtigde de mogelijkheid om de temperatuur van het bed passen.

Hoe lang duurt het voordat de ‘controle unit’ het waterbed opwarmt?
Wij raden u aan om 24 tot 48 uur voor het bed te gebruiken op te warmen. U kunt ook extra dekens / beddengoed leggen op de top van het bed om te helpen om de warmte vast te houden tijdens het eerste opwarming proces, en vervolgens zorg ervoor dat het bed is bedekt blijft.

Welke temperatuur moet ik de temperatuurregelaar zetten?
Stel de temperatuurregelaar op 29 graden om te beginnen. Wanneer het waterbed is warm, kunt u de hitte omhoog of omlaag zetten door een paar graden aan te passen in een tijd totdat het de gewenste comfort niveau heeft bereikt.

Meer informatie hier op www.waterbedinformatie.nl

Comments are closed.