Wat komt er allemaal kijken bij een huis kopen?

Een huis kopen, daar komt heel wat bij kijken. Tijdens het gehele aankooptraject krijgt u te maken met heel veel verschillende partijen. Elke partij wil wat van u. Het is dan ook niet gek dat u op een gegeven moment niet meer weet wat uw rechten en plichten zijn en welke risico’s daar allemaal bij komen kijken.

Waar en met wie krijgt u te maken?
Bij het aankopen van een woning krijgt u te maken met diverse partijen en scenario’s.  Als eerste krijgt u natuurlijk te maken met de verkopende makelaar en de verkopers. Wanneer u met deze partijen overeenstemt komt er een koopcontract om de hoek kijken. Zo’n koopcontract is voor velen een opsomming van lastige woorden en juridische context die niet of nauwelijks te begrijpen is. Daar komen ook nog eens ontbindende voorwaarden bij kijken. Het is niet gek dat u het koopcontract en de ontbindende voorwaarden niet geheel begrijpt. Vaak is het lastig hier uw rechten, plichten en de risico’s uit op te maken. Daarnaast krijgt u ook te maken met het feit dat er een hypotheek afgesloten moet worden om de woning te bekostigen. De taxateur, notaris, bank en verzekeringsmaatschappijen komen daarna nog aan bod. Verder moet u beslissen of u wel of niet een bouwkundig rapport wilt laten maken. Allemaal partijen waar u mee te maken gaat krijgen wanneer u een huis gaat kopen.

Begeleiding
Wanneer u graag begeleiding wilt in het gehele aankooptraject is dat mogelijk. Van bezichtiging tot het ontvangst van de sleutels, alles kan voor u geregeld worden. Hypotheeksteun.nl kan u begeleiden in dit gehele traject. Zij onderhouden contact met alle verschillende partijen en hebben de beschikking over bijna iedere hypotheekverstrekker van Nederland. Zij bieden u dus ten allen tijde de laagste rente met de hypotheekvorm die bij u past.

Wilt u een vlekkeloos traject en zonder financiële zorgen een huis kopen? Dan kunt u rekenen op de steun van hypotheeksteun. Begeleiding gedurende het hele traject, zodat u straks kunt genieten van uw nieuwe woning.

Comments are closed.