Wat er gebeurt met auto’s na een ongeluk

Er zijn een paar mogelijkheden die je met de auto’s hebt nadat je een ongeluk hebt gehad met de auto. Bij kleine ongelukken of defecten wordt de auto in de meeste gevallen nog wel gerepareerd en zo weer geschikt gemaakt om op de weg te rijden. Als de schade erg hoog uitvalt dan kan je er voor kiezen om de auto in zijn geheel of in onderdelen te verkopen. De laatste optie die je hebt is om de auto naar zijn laatste rustplaats te brengen en dat doe je door hem te overhandigen aan een autosloperij.

Geld verdienen met jouw kapotte auto
Zelfs als de auto gedeeltelijk in de prak ligt kun je nog geld aan deze auto verdienen. Dit omdat de autosloop geld geeft voor jouw kapotte auto. Afhankelijk van de schade en de onderdelen die de sloop opnieuw op de markt kan brengen voor de verkoop kun je nog enkele honderden euro’s verdienen met de verkoop van jouw auto. Als de sloop jouw auto gaat slopen voorkom je in ieder geval gevaarlijke situaties op de weg omdat de sloop de auto op komt halen met een takelwagen.

Factoren die de prijs van de sloopauto beïnvloeden
Het bedrag dat je krijgt voor jouw sloopauto hangt natuurlijk af van het merk auto en de schade die aan het voertuig is ontstaan. Als je een gloednieuwe Mercedes hebt die in de prak is gereden dan krijg je daar natuurlijk meer geld voor dan een oude Opel van 10 jaar oud.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Comments are closed.