Wanneer ga je naar de sloperij?

Zodra je merkt dat je auto zijn langste tijd heeft gehad en het eigenlijk niet meer veilig is om er nog mee de weg op te gaan, dan kun je vaststellen dat het wellicht tijd is om de auto naar de sloperij te brengen. Zeker als de kosten voor reparaties niet meer opwegen tegen het aanschaffen van een nieuwe auto is het zonde om nog meer tijd en geld te besteden aan je oude auto. Een auto is dan economisch waardeloos. Repareren kan natuurlijk altijd, maar kost veel geld en dat hebben maar weinig mensen er voor over.
Een Opel sloperij is dan een goede optie, aangezien je hier vaak nog geld voor je auto kunt krijgen. Dus in plaats dat je er nog geld aan uitgeeft, zorgt de auto juist voor meer geld. Lang niet genoeg om een nieuwe auto te kopen, maar alle beetjes helpen. En zeg nou zelf, het is al heel wat als je voor een auto die niet meer als vervoersmiddel kan dienen, toch nog een bedrag krijgt uitbetaald. Het mooie van een sloperij is dat ze je sloopauto ophalen bij je thuis voor de deur, dus je hoeft niet te bedenken hoe je deze bij de sloperij krijgt.

Als je een sloperij gaat vinden is het verstandig om er meerdere tegelijk te zoeken. Op deze manier kun je goed de biedingen van diverse sloperijen met elkaar vergelijken. Laat je nooit afschepen met een fooi. Hoe mooi de praatjes ook zijn van bepaalde bedrijven. Zij komen natuurlijk voornamelijk alleen voor hun eigen belangen op en willen een klant het liefst afschepen met een zo laag mogelijk bedrag.

Comments are closed.