Wallis, het vakantiegebied van Zwitserland

In Wallis, Zwitserland kun je in zowel de zomer als in de winter de leukste activiteiten ondernemen.

In het voorjaar en de zomer kun je er prachtig wandelen, langs de vele hoge bergen. De diverse wandelroutes in Wallis zorgen ervoor dat er voor een ieder wel een geschikte wandeling bij zit. Ook voor kinderen is een wandelvakantie in Wallis Zwitserland prima geschikt.

Ga je liever fietsen in Wallis? De mooiste fietsroutes en fietstochten vind je in Wallis Zwitserland. Dankzij de diversiteit van het landschap kun je als beginner ook prima een fietstocht ondernemen. Denk hierbij aan de Bettmeralp, Riederalp, Aletschgletsjer etc!

Wintersport

Ben je meer een wintersport liefhebber? Dan kun je in de wintersportvakantie een prima skivakantie hebben in Wallis. De diverse pistes in Wallis zijn geschikt voor zowel kinderen als ouderen. Ook de vele vakantiehuizen in Wallis welke te huur zijn zorgen er voor dat je altijd dicht bij het skigebied bent.
Wintersport in Wallis is zeer geschikt, omdat er naast de prachtige natuur ook een grote kans is op sneeuw. In de winterperiode ben je bijna altijd verzekerd van verse sneeuw.

Meer leuke informatie over Wallis vind je op Wallisvakantie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.