Waarom is periodiek onderhoud aan automatische poorten belangrijk?

Voor automatische bedrijfspoorten zoals industriepoorten en laadsystemen bestaan er bepaalde wettelijke vereisen. Alle firma’s zijn verplicht om ervoor te zorgen dat de toegangssystemen van hun bedrijfspand voldoen aan deze normen. Nou bent u, als ondernemer natuurlijk wel gewend aan allerhande regels en wetten waar u aan moet voldoen, maar bent u ook op de hoogte van de norm EN 13421-1? Als het antwoord daarop ”nee” is, lees dan snel verder.

Wat houdt norm EN 13421-1 in?

De norm EN 13421-1 bepaalt de veiligheids- en prestatie-eisen voor poorten, hekken en slagbomen die zich in persoonsgebieden bevinden. De norm is zodoende van toepassing op zowel industriële poorten als automatische poorten die zorgen voor het verlenen van doorgang aan goederen en voertuigen begeleid of aangedreven door personen. Dit geldt voor alle deuren in industriële, commerciële en residentiële gebouwen.

Kortom: Alle toegangssystemen in of bij uw bedrijfsgebouw dienen aan deze norm te voldoen.

Hoe zorgt u ervoor dat u aan die eis voldoet?

Wanneer u uw industriedeuren jaarlijks laat keuren en onderhouden door ROMASS Business dan voldoet u automatisch aan de gestelde norm. Bij het afsluiten van één van de serviceovereenkomsten zorgt ROMASS Business voor alle benodigde onderhoudsbeurten en keuringen. De ervaren servicetechniekers zullen all industriepoorten en toegangssystemen onderhouden en keuren volgens de eisen gesteld in de norm EN 1342-1. U ontvangt uiteraard alle certificaten en de volledige documentatie. Zo kunt u er zeker van zijn, dat u ten alle tijden voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Wat maakt de monteurs van ROMASS Business de beste in de industrie?

Ruim 20 jaar ervaring

Al sinds 1995 repareert en onderhoudt ROMASS Business alle merken en soorten industriepoorten en toegangsystemen. Met ruim 2o jaar ervaring zijn er maar weinig defecten die in het verleden niet gemaakt zijn. Grote kans dat onze techniekers uw storing snel en vakkundig kunnen herstellen.

VCA-gecertificeerd

Al onze techniekers zijn VCA-gecertificeerd. Om te voldoen aan de gestelde normen en eisen aan een automatische poort of laadsysteem is het noodzakelijk om de keuringen, het onderhoud en de reparaties te laten uitvoeren door een VCA-gecertificeerde techniekers. alle werkzaamheden aan en rondom uw toegangsystemen zullen op een veilige manier worden uitgevoerd.

Alle types en merken

Door de ruime ervaring van de techniekers, zijn zij bekend met alle merken en types automatische poorten en docksystemen. Bovendien beschikken zij over een ruime standaard voorraad in hun service bus, waardoor zij uw storing snel kunnen verhelpen.

Snelle service

Onze techniekers lossen 95% van de herstellingen direct ter plaatse op. Ongeacht of het gaat om het herstellen van een industriepoort in Antwerpen, Brussel , Brugge, Gent of Leuven dankzij ons uitgebreide netwerk van storingstechniekers in België, is er altijd een techniekers bij u in de buurt. U heeft de zekerheid, dat een techniekers snel wordt uitgevoerd. Wanneer u een servicecontract heeft, zorgen wij er zelfs voor dat de storing binnen 2 uur verholpen wordt.

Kijk voor meer informatie over onze techniekers, onze service en de verschillende onderhoudscontracten op onze website, www.business.romass.be.

 

Comments are closed.