Waar ga jij naartoe op vakantie?

Het is elk jaar weer een dilemma. Het kan voor veel frustratie zorgen omdat er veel geregeld moet worden. Maar het allerbelangrijkste is toch wel, wáár ga je naartoe? Je kunt elk jaar naar dezelfde plek gaan, maar dat is op een gegeven moment ook niet meer leuk. Er zijn tegenwoordig ook reisaanbieders die voor jou kiezen waar je heen gaat. Je hebt dan helemaal geen keuze stress meer, je hoeft alleen maar te betalen en je wordt verrast!

Maar toch is het wel fijn om te weten waar je aan toe bent. Het kan een enorme kick geven om ergens naartoe te vliegen waar je geen idee van hebt, maar dat kan ook nog stressvol zijn. Je weet namelijk niet precies wat je mee moet nemen etc. Daarom is hier nog een bestemming die zo overtuigend is, daar moet je wel naartoe!

Namibië. Het is een land waar niet veel mensen geweest zijn, wat het misschien wel zo authentiek maakt. Het is altijd fijn weer in Namibië, afwisselend met de droge periode en het groene seizoen. Je moet voor reizen Namibie wel een goedgevulde koffer meenemen, omdat het ’s avonds vrij hard kan afkoelen.

Er is ontzettend veel te zien en te doen in Namibië. Op internet zijn er heel veel artikelen over, maar ze eindigen allemaal hetzelfde: je moet het gewoon meemaken. Je moet er geweest zijn, want je komt als een beter mens terug. De meeste mensen gaan niet verder dan Europa en op een gegeven moment wordt de vakantie zelfs een sleur. Dit moet je zeker doorbreken. Als je gaat voor een rondreis Namibie, zal de reisleider je langs allemaal prachtige plaatsen nemen, zoals bijvoorbeeld de rode zandduinen. Er is zoveel heerlijke natuur in Namibië. Het is een land waar je eigenlijk gewoon naartoe moet om te ontdekken.

Comments are closed.