Voorkom slijtage van een overheaddeur met een servicecontract

Een overheaddeur heeft gedurende het jaar veel te verduren. Door intensief gebruik en slecht onderhoud ontstaat er slijtage aan de onderdelen van een deur. Slijtage zorgt ervoor dat een overheaddeur niet meer effectief kan functioneren en de veiligheid niet gewaarborgd kan worden. Daarnaast is slijtage een veel voorkomende oorzaak van een storing. Een servicecontract voor een overheaddeur bij ROMASS Business zorgt ervoor dat slijtage voorkomen wordt.

Servicecontract overheaddeur

Wij begrijpen dat een stilstaande overheaddeur voor vervelende problemen kan zorgen. Om dit te voorkomen hebben we verschillende servicecontracten opgesteld voor bedrijven. Met één servicecontract van ROMASS Business ontvangt u jaarlijks een onderhoudsbeurt en keuring volgens de wettelijke eisen. Tevens kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst in geval van een storing. Indien er een kritische storing is, staat er binnen 2 uur een monteur op locatie om het probleem op te lossen.

Maar hoe kan een servicecontract voorkomen dat er slijtage ontstaat aan een overheaddeur?

Met een servicecontract van ROMASS Business ontvangt u jaarlijks een controle en onderhoudsbeurt aan uw overheaddeur. Tijdens een onderhoudsbeurt gaat een van onze ervaren monteurs de overheaddeur controleren of alles nog goed functioneert. Tijdens een controle kunnen onze monteurs direct ingrijpen wanneer er dreigt een storing op te treden. Daarnaast kunnen ze bij lichte slijtage ervoor zorgen dat dit wordt gerepareerd waardoor grote problemen voorkomen worden.

Waarom een servicecontract afsluiten bij ROMASS Business?

ROMASS Business is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types overheaddeuren, docksystemen en andere industriële installaties. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die gepositioneerd zijn in heel Nederland waardoor er altijd een specialist bij u in de buurt is. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen zijn onze monteurs professioneel opgeleid en worden ze elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en nieuwe wetgeving. Al onze monteurs controleren en onderhouden overheaddeuren volgens de wettelijk vastgestelde normen en eisen waardoor uw overheaddeur na een keuring voldoet aan de wettelijke eisen. Indien er onderdelen vervangen moeten worden omdat ze niet meer voldoen aan de eisen kan dit dankzij onze ruime voorraad van reserveonderdelen direct op locatie. Al onze monteurs beschikken over een servicebus met een ruime voorraad van reserveonderdelen.

Wilt u meer informatie ontvangen over een servicecontract voor uw overheaddeur? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze diensten.

 

 

Comments are closed.