Voordelig shoppen voor maatoverhemden

Maatoverhemden duur? Niet als u bij het juiste adres uitkomt! Overhemden op maat worden door steeds meer mannen erkend en herkend om de sublieme kwaliteit. Normaliter hangt hier dan ook dito prijskaartje aan… Maar niet bij Tailored Shirt Online!

Tailored Shirt Online, als het om kwaliteit gaat

Sinds jaar en dag zijn de oprichters van Tailored Shirt Online bezig geweest om de perfecte katoenenstoffen te kunnen inkopen. Dit vergde nogal wat, waarbij de oprichters al snel in Azië uitkwamen. Hier hebben zij gevonden wat zij zochten; een perfecte katoensoort, waaruit sublieme stoffen worden vervaardigd, met eigentijdse en modieuze dessins naar Europese wens.

Overhemd op maat laten maken

De klant kan op de website van Tailored Shirt Online geheel naar eigen wens een maatshirt samenstellen. Ieder detail kan worden gewijzigd of worden aangebracht. De klant bepaald o.a. zelf het model, boorden, stiksels en knoopafwerkingen. Dit is een gat in de markt; heeft men eenmaal een shirt bij Tailored Shirt Online besteld, dan volgen al snel meerdere bestellingen, wat niet zo verwonderlijk is. Ieder shirt wordt namelijk in een zeer gerenommeerd atelier met de hand gemaakt. Een dergelijke kwaliteit is zeldzaam, zeker in de confectie-handel. Een maatoverhemd is dan ook geen confectie product, maar neigt meer de kant op te gaan van haute couture.

Bestelprocedure

Door de garantie van een zeer hoogwaardige kwaliteit, ligt de afleverperiode dan ook op enkele weken in plaats van enkele dagen. Dit is ook niet zo verwonderlijk, aangezien ieder overhemd, stuk voor stuk, met de hand wordt gemaakt! Hebt u een bijzonder event voor de boeg, wees er dan tijdig bij voor het bestellen van een maatoverhemd. Denk hierbij aan feestdagen bijvoorbeeld, of een trouwerij!

Cadeaubon

Een uniek cadeau geven aan iemand? Bij Tailored Shirt Online koop je direct online een overhemd cadeaubon of stropdas cadeaubon! Een geweldig cadeau, waar de ontvanger vast niet op rekende! De ontvanger van de cadeaubon kan zelf binnen de periode van 1 jaar een mooi product naar eigen keuze uitzoeken op de website en laten thuis bezorgen. Verras een vriend of familielid met een fraaie zijden stropdas, of een prachtig maatshirt!

Wil je direct een cadeaubon kopen, bezoek dan even www.tailoredshirtonline.nl

Comments are closed.