Voordelig producten laten inpakken

Bent u op zoek naar een sociale werkplaats waar u terecht kunt voor al uw verzoeken en opdrachten die betrekking hebben op het verpakken van uw producten? Dé  sociale werkplaats Volendam is Packstore en is een werkplaats waar men leert om goederen zowel in als om te pakken voor verzending. Dit doen zij voor andere ondernemingen die het inpakken van hun goederen uit handen geven aan deze specialist. De medewerkers van Packstore zijn specialisten die voor zowel kleine als grote onderneming die hun producten op tijd op de plaats van bestemming willen krijgen, kunnen inpakken. Met Packstore is dit mogelijk!

Nog meer mogelijkheden

Naast het inpakken en ompakken van goederen kunnen de gemotiveerde medewerkers van de Packstore-werkplaats u als ondernemer nog meer bieden. Zo is het ook mogelijk om halffabricaten te laten monteren naar een geheel eindproduct. Dit proces vindt ook plaats binnen de eigen muren van de sociale werkplaats en hierbij zijn medewerkers betrokken die gespecialiseerd zijn geraakt in dit bijzondere proces. Daarnaast kan Packstore ook helpen bij het inpakken van mailings, stickeren van diverse artikelen of het opzetten en afvullen van displays. Packstore is een specialist die u als ondernemer en daardoor als opdrachtgever kan bijstaan bij meerdere diensten, uiteraard tegen de meest voordelige tarieven. 

Bent u net zo enthousiast geworden als dat wij dat zijn? Bekijk dan snel de website voor meer informatie en doe vandaag nog een aanvraag voor een offerte! Packstore, ook uw sociale werkplaats Amsterdam

Comments are closed.