Voordelen van deuren onderhoud

Regelmatig deuren onderhoud zorgt ervoor dat uw deuren optimaal blijven functioneren en de kans op een storing afneemt. Er is niets vervelender dan een deur die niet goed meer werkt of wellicht helemaal niet meer. Het oplossen van een storing kost vaak veel tijd en veel geld. Om dit te voorkomen adviseren we om deuren regelmatig te onderhouden. De monteurs van ROMASS kunnen alle merken en typen, garagedeuren, kanteldeuren, roldeuren en sectionaaldeuren onderhouden. Ze zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Naast de eerder benoemde installaties kunnen onze monteurs ook deuren onderhouden voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan industriedeuren, schuifdeuren en brandwerende deuren.

Voordelen van deuren onderhoud

Wanneer u kiest om uw deuren regelmatig te laten onderhouden door een vakkundige monteurs kunt u profiteren van een aantal voordelen. Deze voordelen zijn:

Geen omkijken meer

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw deuren hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Wij contacteren je tijdig als uw deuren weer gecontroleerd en onderhouden dienen te worden. Samen met de planning wordt er een afspraak gepland op een datum die u goed uitkomt. Indien er toch een storing ontstaat aan uw deur, staan onze monteurs klaar om dit probleem op te lossen.

Keuringsrapport

Na de onderhoudsbeurt ontvangt u direct een digitaal rapport waarin uitgebreid beschreven is welke onderdelen er zijn vervangen en wat de monteur heeft uitgevoerd. Deze kunt u 24/7 online raadplegen om rustig door te nemen. Indien tijdens de onderhoudsbeurt blijkt dat er onderdelen versleten zijn, wordt er altijd eerst overlegd of het akkoord is om deze onderdelen te vervangen.

Zo min mogelijk overlast

Tijdens het onderhoud zorgen onze monteurs ervoor dat uw deur weer in topconditie komt. Onderdelen worden opnieuw gesmeerd en afgesteld, waardoor er minder slijtage ontstaat en de kans op een storing afneemt. De veiligheid van de werking van de deur wordt gewaarborgd, waardoor uw omgeving veilig rondom de deur kan staan.

Waarom ROMASS?

ROMASS is een betrokken en betrouwbaar bedrijf. Onze servicemedewerkers denken mee in oplossingen en helpen u altijd zo snel mogelijk verder. We bieden merkonafhankelijke service en landelijke dekking, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Onze servicemonteurs zijn goed opgeleid en hebben veel reparatieonderdelen bij zich om deuren onderhoud uit te voeren. Bij nood en schade zin er directe leveringen mogelijk om de overlast van de storing zo klein mogelijk te maken.

Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen voor een onderhoudscontract. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor het onderhoud.

Comments are closed.