Volop detachering in de techniek

Op zoek naar een betrouwbare partij voor detachering in de techniek? Daarvoor bent u bij Nijwald aan het juiste adres. Onze intermediairs hebben een schat aan ervaring met de werving en selectie in deze branche. We weten vraag en aanbod op effectieve wijze bij elkaar te brengen.

Kwalitatief personeel vinden is een flinke opgave. Het kost tijd en moeite om de geschikte kandidaat te vinden die voldoet aan alle eisen. Een kandidaat met de juiste technische opleiding en werkervaring. Wij nemen deze tijdrovende klus graag voor u uit handen.

Detachering techniek is een veel voorkomende oplossing. Het biedt de flexibiliteit die technische organisaties vaak nodig hebben. Het biedt uitkomst voor het opvangen van tijdelijke capaciteitsproblemen en voor specifieke projecten. Bovendien is het heel gebruikelijk eerst een medewerker te detacheren om daarna eventueel vast in dienst te nemen. Door externe factoren en veranderingen in organisaties kan de behoefte aan personeel in de techniek plotseling wijzigen.

In de regio Midden en Oost-Nederland bieden we toegevoegde waarde als specialistisch projectenbureau. We gaan niet alleen op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor uw project, maar ook voor het structureel vervullen van posities binnen uw organisatie. Vaak starten kandidaten op detacheringsbasis, waarna ze in dienst treden bij onze opdrachtgevers.

We hebben een zeer divers kandidatenportfolio. Mensen met verschillende technische achtergronden op het gebied van onder meer metaal, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Diverse opleidingsniveaus, starters, ervaren personeel, etc. We duiken de diepte in met de kandidaten, zodat we ze door en door leren kennen. Dit is onze kracht in de bemiddeling, zodat we voor u altijd de juiste match weten te vinden

Comments are closed.