Voetbalwedstrijd bekijken vanuit de Jacuzzi

Misschien heeft u het al opgemerkt in de media de laatste maanden, voetbalsupporters en zelfs professionele voetballers die in een Jacuzzi doken. Dit komt allemaal door de ludieke actie voor 3FM Serious Request, bedacht door Sunspa Benelux in samenwerking met NAC Breda & Azalp.

Tijdens de Eredivisiewedstrijd NAC Breda tegen Cambuur Leeuwarden konden enkele voetballiefhebbers de wedstrijd op een unieke manier volgen. Speciaal voor deze avond werd ter hoogte van vak I een Jacuzzi geplaatst. Op deze unieke zitplaatsen kon men een bod uitbrengen, wat ten goede kwam van de actie.

Zoals gezegd kwam officieel partner van NAC Breda Azalp.nl in samenwerking met Sunspa Benelux, expert op het gebied van Jacuzzi’s, met dit ludieke idee. Jan Broeders van Azalp.nl vertelde dat het idee van de “veldstoelen” niet meer uniek is, bij een andere voetbalwedstrijd in Zwitserland was dit ook al eens gebeurd, maar het leek hem toch een leuk idee hier een twist aan te geven. Omdat 45 minuten in een hete sauna, een product dat Azalp verkoopt, niet eenvoudig is vol te houden viel de keuze op een bubbelbad. Hier ontstond de samenwerking met Sunspa Benelux.

De Jacuzzi gaf ruimte aan drie personen per helft. De bedoeling was dat tijdens de rust een nieuw drietal plaats neemt in het warme bad. Per helft werden drie plaatsen geveild voor het goede doel. De plaatsing van het bubbelbad viel tevens binnen de richtlijnen van de KNVB, dus deze actie kon niet meer stuk. Het was dan ook een daverend succes!

Comments are closed.