Voeding om je aarde zo gezond en vruchtbaar mogelijk te maken

Wanneer je wilt beginnen met indoor tuinieren zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. De aanschaf van de juiste voeding is er één van.

Waarom voeding?

Wanneer je begint met indoor tuinieren wil je je planten natuurlijk een goede start geven. Naast de aanschaf van een kweektent, potten en aarde is de juiste kweekvoeding voor je planten hiervoor extreem belangrijk. Voeding zorgt samen met voldoende vocht niet alleen voor een hogere opbrengt, maar bijvoorbeeld ook voor een betere kwaliteit van je opbrengst, betere opname van voedingsstoffen en weerstand tegen ziekte en plagen. Met de juiste kweekvoeding optimaliseer je je oogst.

Soorten voeding

Er bestaan verschillende soorten kweekvoeding voor de verschillende fasen die je plant doorstaat. In eerste instantie gebruik je groeivoeding voor de eerste cruciale weken en voorbereiding van de bloei, daarna kun je gebruik maken van bloeivoeding voor gezonde, stevige planten en een rijke bloei. Er bestaan verschillende merken kweekvoeding, die allen een breed scala aan producten aanbieden. Als startende kweker kun je er het beste voor kiezen om verschillende voeding van één merk te gebruiken. Deze sluiten namelijk op elkaar aan en verhogen de kans op een succesvolle groei en bloei van je planten. Bij twijfel over het juiste gebruik van de kweekvoeding kun je je bij aanschaf het beste laten informeren door een professional. Lees daarnaast voor gebruik altijd goed de handleiding!

Over Gardenteam

GardenTeam.nl is een initiatief van Shop Service Nederland. Shop Service Nederland opereert in een dynamische markt waar de verwachtingen van klanten constant veranderen. Om hier op in te kunnen spelen hebben wij een flexibele organisatie die snel kan schakelen in het voordeel van onze klanten. Shop Service Nederland biedt altijd de beste kwaliteit/ prijsverhouding. Dat betekent dat wij ons inzetten om de klant ten alle tijden de beste deal kunnen garanderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.