Vitaminen in je lichaam

Het is een gedoe om de juiste hoeveelheden van alle vitaminen binnen te krijgen. Je moet namelijk gevarieerd eten, maar dat lukt nou eenmaal niet altijd. De schijf van vijf zit vol met dingen die gewoonweg teveel zijn of die je niet lust. Dat is een erg vervelend probleem, want hoe krijg je dan je vitaminen binnen?

Bovendien zijn heel veel producten tegenwoordig suikerbommen. Vooral de producten waarin staat ‘bevat vitamine c’ of een andere vitamine zitten, bevatten waarschijnlijk wel vitamine c, maar ook ontzettend veel suiker. Daarmee moet je ook opletten als je gaat kijken hoe je de juiste hoeveelheid vitaminen binnenkrijgt.

Een tekort aan vitaminen kan erg vervelend zijn. Je spieren kunnen pijn doen, je botten worden minder sterk en je bent slaperig. Ook daardoor kun je je minder goed concentreren wat weer voor problemen op het werk zorgt. Je baas zit je weer aan te kijken terwijl jij alle moeite doet om je te concentreren. Maar het lukt niet. Als je zegt dat het ligt aan je vitamine tekort wordt je aangekeken alsof je gestoord bent. Dat is geen normale ziekte om te hebben, en als het erg genoeg was zou je daar niet zitten. Dan zou je wel ziek thuis zitten. Het zou wel makkelijk zijn om op te geven, maar vermoeidheid lijkt wel iets wat je altijd al bij je draagt. Het houdt je dus ook niet tegen om naar werk te gaan. Het is wel gewoon ontzettend irritant en vervelend.

Daarom moet je gaan kijken hoe het zit met je vitamine waarden. Je moet kijken of het niet zo is dat je een tekort hebt, want dat kan een erg vervelende invloed hebben op je lichaam. Als je weet welke supplementen je nodig hebt, kun je op topvitamins.nl de juiste kiezen. Ideale oplossing toch?

Comments are closed.