Vind snel een stratenmaker uit uw regio!

Bestratingsbedrijf.org heeft op 17-08-2012 met veel trots haar nieuwe website gelanceerd. Er kwam veel vraag uit de markt naar vakkundige stratenmakers en voor deze vraag creëert Bestratingsbedrijf.org vanaf nu een perfect aanbod.

Simpel maar effectief

Consumenten die op zoek zijn naar een stratenmaker uit hun eigen regio kunnen deze vanaf nu snel vinden via onze nieuwe website. Na het invullen van het contactformulier krijgt de consument gratis meerdere offertes toegestuurd waardoor er in alle rust vergeleken kan worden welke stratenmaker voor bijvoorbeeld sierbestrating hun het beste lijkt.

Eerlijke kans voor de stratenmaker

Bestratingsbedrijf.org is in het leven geroepen omdat steeds meer stratenmakers zich beklagen over oneerlijke concurrentie. Veel klussen worden weggenomen door grote landelijke partijen waardoor de lokale vakman geen kans meer heeft om zijn service en kwaliteit aan te bieden.

Kluskeur keurmerk

Alle aangesloten bedrijven zijn voorzien van het Kluskeur keurmerk. Dit keurmerk is een onafhankelijk keurmerk die de stratenmakers en hun prestaties keurt op service, kwaliteit en prijs. Zo bent u als klant verzekerd van een goede samenwerking en komt u dus niet in contact met de beunhazen in deze branche.

Bezoek onze website

Heeft u vragen of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Of wilt u in contact komen met een bestratingsbedrijf? Voor bestraten van opritten, leggen van terrassen, sierbestrating, ect. kunt u altijd terecht op onze website www.bestratingsbedrijf.org of u kunt een mail sturen naar info[at]bestratingsbedrijf.org.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.