Vertalen naar Italiaans

Importeren en exporteren naar het buitenland lijkt allemaal heel makkelijk maar er komt veel meer bij kijken dan verzenden en ontvangen. Om te beginnen moet je al contact kunnen onderhouden met bijvoorbeeld Italiaanse bedrijven, ik zelf spreek de Italiaanse taal niet en mijn Engels is ook nog steeds niet al te best. Wel was het een grote kans om met Italië te gaan samenwerken dus ben ik op zoek gegaan naar een vertaalbureau die vertaald van Engels naar Nederlands, zodat ik de ontvangen emails netjes vertaald kan lezen. Ook kan ik mijn emails weer terug vertalen in het Engels zodat ik ze ook goed weer terug kan sturen. Dit deed ik al een tijdje met Urgent vertaalbureau in Den Haag.

Dit bureau is gevestigd in de internationale stad Den Haag, met alle ambassades in de buurt hebben ze veel contacten. Ze zoeken iemand die past bij de werkzaamheden die jij doet zodat ze het exact kunnen vertalen. Toen ik aan kwam met mijn nieuwe connectie in Italië deden ze absoluut niet moeilijk en hadden ze meteen een persoon die het voor mij kon vertalen. Binnen 24 uur is mijn email vertaald en kon ik direct een antwoord schrijven, op deze manier kan ik mijn contacten ook in Italië goed onderhouden.

 

Comments are closed.