Verschillende stylingproducten

Bijna iedereen gebruikt weleens een stylingproduct, zo ook de kappers in Delft. Voor verschillende haartypen werken verschillende producten het beste. Er zijn inmiddels zo veel producten op de markt, dat menen soms door de bomen het bos even niet meer zien.

 

Stylingproducten voor krullen
Mensen die veel krullen hebben, kiezen qua stylingproducten al snel voor een crème of olie. Hier kiezen zij dan voor om het pluizen van hun haren te verminderen. Toch zijn er nog meer producten die je goed kunt gebruiken als je krullend haar hebt.

Als eerste kun je kiezen voor een crème die speciaal voor krullen is. Hiermee behoudt jij je krullen, maar maak je ze niet te zwaar.

Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld klei of wax. Hiervan heb je vaak maar een klein beetje nodig om voldoende resultaat te zien. Hiermee kun je je haren perfect in model brengen zonder je haar te verzwaren.

Als derde kun je kiezen voor een zachte mousse. Dit kneed je in (bij voorkeur nat) haar. Vervolgend droog je je haar met een föhn en dan zit je haar perfect in model! Wanneer je op zoek bent naar een goede kapper Delft, kunnen zij je krullen natuurlijk ook mooi tot hun recht laten komen.

 

Steil haar
De meeste mensen die steil haar hebben, willen hier graag wat meer volume in zien. Naast diverse shampoos voor meer volume, zijn er nog meer producten die je haar flink wat meer volume kunnen geven.

Als eerste kun je gebruik maken van volume poeder. Deze poeder is aan te brengen op de haarlijn en wrijf je vervolgens uit. Hierdoor gaat je haar stugger aanvoelen en krijg je meer volume.

Als tweede kun je ook droogshampoo gebruiken om je haar wat meer volume te geven. Ook hiervan wordt je haar wat stugger en is het dus makkelijker in model te brengen.

Comments are closed.