Verschillende soorten van de Brochure Ontwerp

Gevouwen brochures:

Als de discussie gaat over brochure ontwerp van de bi-voudige varianten zijn de meest populaire. De reden is duidelijk. Het ontwerp kosten voor hen minimaal is, ze lijken mooi en helpt bij de duidelijke en nauwkeurige weergave van de inhoud. Als gevolg daarvan, mensen die te openen en lees ze krijgen de informatie die ze zoeken in het knipperen van een oog. Daarom zijn dit uiterst effectieve marketing tools.

Gate-gevouwen brochure:

De poort gevouwen brochures zijn high-end marketing tools die sierlijk en hoogwaardig papier te gebruiken voor het maken van de juiste impact op het publiek. Indrukwekkende resultaten met behulp van deze visuele rustgevende brochure artikelen. Zelfs met alle ontwikkelingen in technologieën die er de voordelen van gedrukte medium zijn intact gebleven. En vaak ze lijken veel voor effectieve vergelijking met de online tools. De poort-voudige brochures zijn precies wat uw bedrijf nodig heeft.

Tri-fold brochure:

De tri-fold brochure zoals de naam al vermeld bevat triple plooien voor een veel betere presentatie in vergelijking met de bi-voudige variatie. Dit is ook een andere goedkope ontwerp dat fantastisch kilometers kan geven aan uw bedrijf en helpt het om rond te bekend. Er is voldoende ruimte aanwezig is binnen deze brochures tot alle informatie die u beoogt te leveren bevatten.

Catalogi:

Catalogi zijn een korte en een volledig systematische manier om alle producten en diensten die gerelateerd zijn aan uw bedrijf te vertegenwoordigen. Het beeld en de tekst worden gebruikt in een behendige en interessante manier, zodat de vooruitzichten kan alles over uw bedrijf die relevant is om ze in een handomdraai te begrijpen. In de meeste gevallen is het aantal pagina’s binnen 8, maar als de marketeers gevoel kan worden vergroot.

Z-gevouwen brochure:

De z-vouw daarvan zijn veel alternatieven voor de bi of tri-fold variëteiten. In plaats van drie, zijn algemeen 6 panelen, waarbij twee op de voorkant en de achterkant regio en de rest binnen. Als u informatie wilt geven met betrekking tot de verschillende producten en de details van het bedrijf is dit de ideale type van de brochure. Groot of klein papier worden gebruikt in dit type ontwerp.

flyers:

Flyers zijn totaal goedkope gedrukte marketing tools die gebruikt kunnen worden om grote ROI geven gemakkelijk genoeg. Er zijn slechts twee panelen in dit soort Brochure Ontwerp een in het voorgebied en een aan de achterzijde. Wanneer u een aantal belangrijke informatie over te brengen aan het publiek, zoals een product te lanceren of korting aankondiging, deze zijn ideaal. Maak een grote publieke beeld dat deze brochures.

brochures:

Vergelijkbaar met de vliegers de bladen bevat ook twee panelen een aan de achterkant en een aan de voorzijde. Deze brochures zijn gericht op het grote publiek en dus extra zorg moet worden gebruikt in het ontwerp om een hoge mate van impact.

Posters:

Posters zijn ook een soort van brochure, waar de markt brengen van de producten of diensten, zodat wordt gedaan om hen de maximaal mogelijke aantal kilometers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.