Verschillende soorten kinderbadjassen

Een kinderbadjas is in vele verschillende modellen verkrijgbaar. In dit bericht bespreken wij  de meest voorkomende modellen van de kinderbadjas: de Klassieke kinderbadjas, de outdoor kinderbadjas en de handdoek poncho.

Klassieke kinderbadjas

De kinderbadjas die het meest voorkomt is de badjas die  iedereen wel kent. Deze bestaat uit badstof en is voorzien van een ceintuur waarmee de badjas gesloten kan worden. Ideaal voor na een bad of voor  een lui ochtendje thuis.

Outdoor kinderbadjas

De klassieke kinderbadjas zoals hierboven beschreven, is met name geschikt voor thuisgebruik. Er zijn echter ook situaties waarbij een badjasje gewenst is, maar waarbij het klassieke model kinderbadjasje (zoals hierboven beschreven) niet geschikt is. Hierbij kan gedacht worden aan situaties waarbij kinderen zich actief gedragen in hun badjasje. Denk hierbij aan het strand of bij het zwembad. In deze gevallen is een outdoor kinderbadjas aan te raden met een handige ritssluiting.

Poncho

Een handdoek poncho is handig in de badkamer. Een poncho van badstof is een alternatief voor een badjasje. Je trekt deze namelijk erg makkelijk aan bij het kind. Nadeel is wel dat de poncho minder geschikt is voor actieve kinderen. Ze wapperen namelijk en hier is een outdoor kinderbadjas met rits weer handig!

Win?

Kijk en win de meest hippe kinderbadjas van Nederland en Belgie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.