Verschillende mogelijkheden om beton te storten

Beton is een bijzonder bouwmateriaal. Het bestaat al sinds de Romeinse tijd, het Colosseum is er van gebouwd. Het is dan ook zeer duurzaam en gaat eeuwenlang mee. Het Colosseum is daarvan dan ook het levende bewijs, anders had het er nu niet meer gestaan.
Het maken van goed beton is een kunst. De vakmannen van Beton Bedrijf kunnen het materiaal zo ongeveer iedere gewenste eigenschap geven. We geven hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden in het storten van beton .

Kant en klare beton

U laat een betonwagen komen met kant en klare beton en laat dit storten. Dit kan daarna met de kruiwagen verder verwerkt worden. U kunt hierbij ook een betonpomp huren. Dit is een gemakkelijke oplossing, maar alleen voordelig en interessant voor grote klussen, anders is de kost hiervan in verhouding veel te hoog.

Kant en klare zakken beton

Er is ook de mogelijkheid beton in kant en klare zakken aan te kopen. U hoeft daar enkel water aan toe te voegen. Dit is een gemakkelijke en voordelige manier om beton te storten. Het mengen van het beton met het water is daarentegen wel zwaar werk voor de rug en armen. Er is ook een mogelijkheid de kant-en-klare zakken te mengen in een betonmolen.

Doe-het-zelf beton

Tenslotte is er nog de goedkoopste optie, zelf beton maken. U laat zand, beton grind en cement bezorgen en u gaat zelf draaien. De enige vereiste is dan een betonmolen, probeer dit zeker niet zonder want dan heeft u gegarandeerd problemen met het mengen. Dit vergt natuurlijk veel meer tijd en energie dan de andere twee opties.

Wilt u graag nog meer informatie, of zou u graag meer willen weten over de prijzen? Kijk dan gerust eens op onze website en neem zo contact met ons op. Wij wensen u veel succes met het storten van uw beton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.