Verkoop je auto binnen een half uur!

auto in 30 min verkochtNieuw in Nederland: Je auto binnen een half uur verkopen! De actieve automakelaars van Beste Autobod gaan voor jouw op zoek naar kopers. De kopers zijn altijd erkende en gescreende autobedrijven waaronder dealers, garagebedrijven en schadeherstel bedrijven. Welke auto je wilt verkopen of wat voor een staat hij ook is, Beste Autobod verkoopt hem binnen 30 minuten! Wees niet bang, de auto hoeft echt niet weg tegen bodemprijzen. Je krijgt er namelijk altijd een marktconforme prijs voor terug.

Veilig en vertrouwd

Je verkoopt je auto alleen aan een erkend en gescreend bedrijf. Hierdoor loop je geen risico en krijg je direct het afgesproken bedrag in handen. Tevens wordt de auto direct gevrijwaard waardoor hij van je naam af is. Hierdoor wordt de wegenbelasting meteen stop gezet. Het enige wat je zelf nog moet doen is de autoverzekering stop zetten. Hiervoor heb je alleen het telefoonnummer van je verzekeringsmaatschappij nodig.

Gratis en vrijblijvend

Het unieke concept van Beste Autobod is tevens gratis en vrijblijvend. Binnen een half uur wordt je vraagprijs zo goed mogelijk gerealiseerd en wordt er een koper gevonden die de auto direct kan kopen. Geen kosten en geen risico’s.

Meld je auto nu aan en verkoop je auto binnen een half uur.

Comments are closed.